1520656_1610560129157921_1076362623968664472_nHar du en følelse af, at livet bare går, uden du har opnået det, du egentlig drømte om?

Føles livet indimellem tomt og op af bakke?

Er du i tvivl om, hvad du virkelig vil?

Vil du gerne støttes i at tage handling på dine inderste, måske endnu ubevidste drømme?

Har du brug for et kærligt skub og for at finde din indre motivation og drivkraft?

Så er Goal Mapping sikkert noget for dig.

Modsat traditionelt målsætningsarbejde bliver du gennem Goal Mapping afklaret med dine inderste drømme og mål og får lavet en plan for handling. Du når med andre ord ind til kernen af, hvad du ubevidst går og drømmer om og længes efter. Og gang på gang har jeg set folk blive utrolig overraskede over resultatet.

Siden jeg lavede mit første Goal Map, er det gået stærkt. Det har været som om, der har været banet en vej, belagt med mod og handlekraft. Jeg har simpelthen ikke kunnet lade være med at handle på mine mål.

De deltagere, der tidligere har deltaget på min Goal Mapping workshop, siger det faktisk så fint;

“Det var en overraskelse og en opvågning! Jeg forstår nu bedre, hvad der er vigtigt for mig at prioritere lige nu. Forhåbentligt hjælper mine handlinger mig “step for step” til at gøre det mindre “farligt” og mere håndgribeligt”

“Det der før var svært og håbløst fremstår pludseligt mere simpelt og overskueligt. Man får troen på, at det kan lade sig gøre. De evindelige livsissues bliver mere håndgribelige”

“Mit udbytte af dagen med Goal Mapping har været fokus, kreativitet og ro på den kerneproblemstilling, der har optaget mig en årrække”

“Jeg er meget struktureret, god til at lave lister, planer og målsætninger, og på de fleste ting, går det også efter planen. Så egentlig forventede jeg mig ikke så meget andet af Goal mapping, end at jeg skulle have lavet en ny plan – MEN jeg blev noget overrasket. Da jeg tillod mig at give slip og lade mig guide igennem processen uden at have et forhånds bestemt mål, endte det med at det var noget helt andet der virkelig var vigtigt for mig, og som jeg skulle arbejde videre med.  Jeg er overbevist om at jeg har fundet ind til kernen af mine drømme, og kan allerede nu se, at tingene begynder at manifestere sig, og at jeg blot behøver at mærke efter og følge den vej der viser sig. Charlotte guider dig kærligt igennem, og holder dig på sporet med opmuntrende vejledning, så du går derfra med en hel ny indsigt og en følelse af at være blevet bevist på et nyt plan.”

Kunne du også tænke dig at blive afklaret med dine inderste drømme og rent faktisk få omsat dem til handling?

Dit udbytte;

checkDu vil blive bevidst om dine ubevidste drømme og længsler

checkDu vil opnå en motivation, som udspringer fra dine dybeste værdier, og dermed vil få dig til at handle

checkDu vil blive knivskarp på, hvornår du vil nå dit mål

checkDu vil opleve en stor glæde i dit liv ved at tage handling på dine drømme

checkDu vil blive klar over nøjagtig hvilke handlinger, der skal til for at nå i mål

checkDu vil finde ud af, hvem der skal støtte dig undervejs

checkDu vil få dit helt eget unikke goal map med dig hjem

Klar til at tage handling på dine drømme?

Jeg afholder både individuelle sessioner og workshops.

Næste workshop afholdes den 9. oktober 2015 fra kl. 12-15 i Gundsølille ved Roskilde.

Pris: 795,00

Pris til de hurtige ved køb inden den 20.9. 2015

Pris: 475,-

Beløbet overføres, når du har fået bekræftet din tilmelding, enten via mobilpay på tlf. 21 43 51 34 eller bankoverførsel: Reg.nr.: 2275 Kontonr.: 4388259596.

Da jeg ønsker, at Goal Mapping skal foregå i trygge rammer med en god stemning og med plads til at hjælpe alle, er der kun 7 pladser.  Så skynd dig at skrive til mig på: info@mentorskab.dk eller send en sms på 21 43 51 34 og reserver din plads.

Det skal understreges, at selv om Goal Mapping foregår som workshop, kan det sagtens være en fortrolig og privat proces, som man ikke behøver indvie de andre deltagere i.

Hvis du alligevel foretrækker en individuel session, så er der 4 ledige tider:

Den 24. 9 kl. 9 og 13 eller den 2.10 kl. 9 eller 13

Pris 795,-

Så hvis du også foretrækker at dø med minder og ikke med drømme, er det her en god mulighed for at få taget handling…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *