Der er drømme i mit liv, som jeg har kredset om, så længe jeg har kunne huske.

Jeg har ønsket mig en islandsk hest og et sommerhus. I år har jeg været tættere på virkeliggørelsen end nogensinde før. Faktisk havde jeg skrevet under på skødet til et sommerhus, men det gik i vasken i sidste øjeblik. Og min mand har tilbudt at lave en fold til en islænder til mig, så jeg blot skulle købe en.

I stedet har jeg valgt at gå mine drømme efter i sømmene og undersøge, hvad der i virkeligheden ligger bag. Det har jeg blandt andet gjort ved at leje sommerhuse og få en halvpart i en islænder. Og i den proces er jeg blevet klogere på, hvad jeg i virkeligheden drømte om. Og kodeordet var FRIHED.

Det gik så op for mig, at det var en illusion at forestille sig, at en erhvervelse af et sommerhus med træværk, der skulle males og græs, der skulle slås, tillige med en hest, der skulle fodres, skulle føre til mere frihed.

Friheden oplevede jeg, når jeg lånte et sommerhus, jeg ikke var ansvarlig for, og når jeg kunne sætte min dejlige dele-hest tilbage på folden, når jeg havde redet.

Og sandheden er, at det ofte forholder sig på den måde. Bag de fleste af dine drømme, og særligt de materielle, gemmer der sig en følelse.

En følelse, du kan afdække, ved at stille dig selv spørgsmålet;

Hvad vil det give mig?

F.eks. uforstyrrethed

Hvad vil det give mig at være uforstyrret?

Så vil jeg opleve fred i mit hoved

Hvad vil det give mig at opleve fred?

En følelse af indre ro

Gentag til du ikke kan komme længere.

På den måde, kan du gå på opdagelse i dine egne drømme, og finde ud af, hvad der ligger bag.

Hvem ved, måske kan de opfyldes på en helt anden måde, end du havde forestillet dig.

Mere enkelt, mere ligetil, men ikke mindre skønt.

For skønt er det, når drømme går i opfyldelse….

20228827_10214152555395827_2650390875963111876_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *