Charlotte Hyldgaard, indehaver af Mentorskab

Mentorskab er en hjertesag for mig. Jeg brænder for at hjælpe mennesker af med stress og overtænkning henimod en hverdag med livsglæde, handling og mening.

Jeg tror på, at du skal leve livet, mens du er her. Jeg tror på at sætte spor og allerhelst i menneskers hjerter. Jeg tror på, at du skal stille dig selv spørgsmålene: Hvad vil livet med mig? Hvordan kan jeg bedst bidrage?

JEG vil leve, elske, lære og gøre en forskel, og det gør jeg bedst ved at støtte dig i at udleve dine drømme og lære dig at være tro mod dig selv.

Livet skal ikke bare overstås!

Min faglige baggrund: Jeg har en solid faglig baggrund som ergoterapeut og visitator. Herudover har jeg op til flere videreuddannelser indenfor NLP, coaching og den motiverende samtale. Jeg er uddannet life, business, stresscoach og har en mindfulnessuddannelse fra Mindfulness Akademiet.  Jeg afsluttede sidste år en uddannelse som neokognitiv stresscoach fra Neokognitivt institut, som tager udgangspunkt i den allernyeste viden ift. at hjælpe mennesker med stress, angst og depression på en effektiv, virksom og skånsom måde.

Jeg har således mange års erfaring med udvikling af mennesker, både fra mit arbejde som ergoterapeut og fra min selvstændige coachvirksomhed.

Jeg har været medlem af rehabiliteringsteamet i Egedal Kommune, som repræsentant for sundhedsområdet og har en diplomuddannelse indenfor beskæftigelse i rehabiliteringsindsatsen.

Privat: Jeg er gift og mor til tre snart voksne børn. Vi bor naturskønt på landet i en lille landsby udenfor Roskilde sammen med 2 høns (ræven har desværre lige ædt den tredje) og 2 katte.

Det siges om mig, at jeg er faglig skarp, empatisk, tillidsvækkende og lattermild. Men det kan du jo tjekke ud her: anbefalinger