Om stresscoaching:

“Jeg havde det personligt svært pga. depression og efterfølgende hjerneskade. Jeg brugte meget tid på at bekymre mig om ALT! Jeg blev bestormet af tanker, som låste mig fast, så jeg følte, at jeg ingen vegne kom. Jeg var meget grådlabil, var bitter, sov elendigt, havde svært ved at finde glæde og acceptere, hvordan mit liv så ud. Følte ikke jeg havde nogen fremtid på arbejdsmarkedet.  Hvem kunne bruge ‘sådan en som mig ‘ ?! Jeg har i forbindelse med min sygemelding deltaget i kognitiv terapi flere gange. Hver gang er jeg endt ved start. Jeg havde ikke udviklet mig, havde ikke ‘knækket koden’, eller så virkede den kode bare ikke på mig.

De Metakognitive teknikker ‘var som at se lyset’.  Jeg blev i stand til at sortere i og kontrollere mine tankeprocesser i forhold til de ting, jeg konkret kunne gøre noget ved, og lade resten passere. Bare den ‘lille’ ting, at lade resten passere, satte energi og psykisk overskud fri. Jeg tog kontrollen over mit liv igen. Det er en proces, en udvikling, en ny uddannelse. Det tager tid.  Og jeg skulle hele tiden mindes om teknikerne når vi mødtes, indtil de blev en integreret del af mig. (Jeg er endt med at blive dygtig 😉) 

Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op for hvor mislykket, ulykkelig, magtesløs man føler sig. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.

I dag har jeg fået et flexjob, en arbejdsplads hvor de syntes, at jeg er et fantastisk match. Jeg tror på mig selv …, Jeg er stadig sårbar, ryger stadig ned i ‘hullerne på vejen’, men jeg kommer hurtigt op hver gang. Jeg har fået en rygsæk med redskaber, som jeg ved, jeg skal bruge resten af mit liv, og som jeg, til forskel fra tidligere metoder / terapier kan huske … 

Metakognitiv terapi er en åbenbaring. Det er egentlig så enkelt, og derfor så brugbart.  Jeg har genvundet min livsglæde. Jeg er blevet handlekraftig og har fået et mentalt overskud. “

Så 5 store stjerner fra mig ⭐⭐⭐⭐⭐

Tine Stub Gade

Om Heart Mapping workshop og individuelle sessioner:

“Jeg gik fra Heart Mapping workshoppen med en dyb følelse af taknemmelighed. Mit Heart Map, er mit kompas til at finde vej til præcis det mit hjerte, dybest inde, længes efter lige nu og her. Og det virker! Allerede dagen efter handlede jeg på flere af mine delmål og energien flød meget mere frit gennem dagen – jeg hvilede mere i mine opgaver – og det gav ro, plads til kærlighed og plads til nærvær – som er mine tre værdiord på mit Heart Map Det var en drøm af en workshop! Allerede da jeg ankom kunne jeg mærke det trygge rum der stod klar til at tage imod os – masser af ro og plads til hver enkel. Smukke, smukke omgivelser! Jeg vil ABSOLUT anbefale en Heart Mapping workshop til andre!”

Anja Smed, Åndedrætsterapeut

” Heart mapping har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!

Loona Magdalena, selvstændig

“Jeg er meget struktureret, god til at lave lister, planer og målsætninger, og på de fleste ting, går det også efter planen. Så egentlig forventede jeg mig ikke så meget andet af  Heart Mapping, end at jeg skulle have lavet en ny plan – MEN jeg blev noget overrasket. Da jeg tillod mig at give slip og lade mig guide igennem processen uden at have et forhånds bestemt mål, endte det med at det var noget helt andet der virkelig var vigtigt for mig, og som jeg skulle arbejde videre med.  Jeg er overbevist om at jeg har fundet ind til kernen af mine drømme, og kan allerede nu se, at tingene begynder at manifestere sig, og at jeg blot behøver at mærke efter og følge den vej der viser sig. Heart Mapping kan klart anbefales, ikke mindst til dem der allerede tror de ved hvad målet er. Charlotte guider dig kærligt igennem, og holder dig på sporet med opmuntrende vejledning, så du går derfra med en hel ny indsigt og en følelse af at være blevet bevist på et nyt plan”

Betina Nielsen, økonomidirektør

“Heart Mapping gav mig en ro og blev en kæmpe øjenåbner for hvad jeg skal have fokus på i mit liv. Når jeg kigger på mit Heart Map bliver jeg fuld af fortrøstning og håb omkring hvad der er det vigtigste i mit liv, og det fylder mig med taknemmelighed. 
Hele processen var fin, men også grænseoverskridende, hvilket for mig kun er positivt. Jeg skal rykkes lidt ud over kanten for at se hvilken retning jeg skal i.
Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen. 

Anette Ciraklar, coach

 “Charlotte har skabt helt fantastiske omgivelser. På første salen sidder jeg inden vi går i gang, i et stort lyst rum. Døren ud til det fri er åben, solens gyldne stråler rammer mig på benene i den romantiske gamle sofa, hvor jeg har tid til at sidde, falde til ro og finde mig selv. Stilheden bliver kun brudt af den lette brise fra døren. Markmaskinernes summen i det fjerne og katten som springer ned fra sofaen, strækker ryg og spinder let.

Charlotte kommer op af trappen med kaffe og friskt vand – vi starter.
Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.
Man skriver, taler, tegner, maler og fortæller. Alt dette ser jeg “kun” som redskaber. Det som virkelig giver noget, er når ens mål dukker op i det klareste lys, når sessionen er til ende hos Charlotte.
Slut er det jo ikke. Dette er kun begyndelsen. De mål man selv har sat hos Charlotte, er skrevet ned og lamineret. Så man hjemme hver dag kan arbejde på at nå sine nye mål.”

Tommi, selvstændig erhvervsdrivende

Om Mentorforløb:

“Jeg har i flere sager haft et samarbejde med Mentorskab v. Charlotte Hyldgaard. Der har både været tale om mentor jf. LAB § 31b, stk. 1 og særligt tilrettelagte projekter jf. LAB § 32, hvor fokus har været på forberedelse forud for en virksomhedspraktik og opfølgning under praktikken.  Der har været tale om sygemeldte borgere med både fysiske og psykiske udfordringer. Fælles for sagerne er, at borgerne har haft en vis skrøbelighed og at der derfor har været behov for en særlig motiverende indsats både inden og under en praktik.

Mentorskab har formået at skabe en god relation til borgerne og det er mit helt klare indtryk, at borgerne har været glade for forløbet.

Det har været tydeligt i sagerne, at Mentorskab formår at rykke borgerne i en positiv retning både beskæftigelsesmæssigt og personligt. Borgerne støttes i at fastholde en god udvikling samtidig med at der stilles rimelige krav til dem. Jeg oplever at borgerne er blevet bedre til acceptere deres situation og til at tage ansvar for eget liv, udvikling og fremtid. Ift. den virksomhedsrettede indsats har Mentorskab levet op til mine forventninger og har fundet relevante praktikpladser, lavet tætte opfølgninger og leveret en fyldestgørende beskrivelse af forløbet, så sagen efterfølgende har været klar til forelæggelse for kommunens rehabiliteringsteam.

Jeg har været fuldt ud tilfreds med samarbejdet og giver hermed Mentorskab de bedste anbefalinger.”

Theresa Karyagin, Jobkonsulent

“Jeg startede i et mentorforløb hos Charlotte Hyldgaard via min kommune, efter et møde i Rehabiliteringsteamet, hvor det blev vurderet, at jeg havde brug for mental støtte i forhold til at kunne komme over nogle ting og vende tilbage til arbejdsmarkedet. Charlotte var sød og havde nok indlevelse til at forstå, at det ikke nyttede at forsøge at presse mig. Nok indsigt til at identificere den modstand jeg havde mod hele forløbet  og ikke mindst til også at forstå, at den mest befandt sig på det ubevidste plan, selvom jeg var i stand til at italesætte den. At den mere end noget andet handlede om, at jeg ikke var i stand til at se formålet – at det kunne nytte, at det kunne ændre noget.

Den første del af forløbet handlede derfor meget om at skabe tillid og tryghed og dermed stille og roligt at få synliggjort min modstand til en størrelse, så der kunne arbejdes med den.Jeg kan anbefale at arbejde sammen med Charlotte. Hun er både tillidsvækkende og omsorgsfuld og det lykkedes hende at rykke ved nogle ting hos mig, som jeg ikke selv troede på – mere end noget andet på grund af hendes tålmodighed og hendes nænsomme tilgang til mig og mit komplicerede sind.

Charlotte var i stand til næsten ubemærket at hjælpe mig og i stand til at se igennem min bidende ironi og anerkende at min lejlighedsvist sorte – grænsende til morbide humor – var en beskyttelsesmekanisme, jeg havde opbygget. Summa summarum; jeg var glad for at have hende på min boldbane. Jeg har været så heldig, indtil nu, stadig at have hende i periferien. Hun har været der i baggrunden og det har givet mig en følelse af tryghed. En vished om, at brænder det hele sammen, så er hun ikke længere, end et opkald væk. Jeg kan derfor kun anbefale Charlotte, hvis du føler dig låst og ikke ved hvordan du kommer videre, eller hvis du blot har brug for en sparringspartner i forhold til dig selv og dit liv.

Anette